Skip to content Skip to footer
MA – VRIJ : 07:00 – 21:00 ZA 08:00 – 19:00
Wulphof 4 - 8043 JS, Zwolle
80808080
Sinds
Islamitische Uitvaartverzorging

Al Lahad

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op de nabestaanden. Het overlijden komt vaak onverwachts. We zijn hier helaas niet of nauwelijks op voorbereid. Direct na het overlijden van een dierbare hebben nabestaanden vaak de moeilijke taak om een gepaste Islamitische uitvaart te regelen. Er moeten meteen cruciale beslissingen worden genomen:

Is er wel een toereikende uitvaartverzekering afgesloten? Wie draagt zorg voor de ghusl en kafan? Wie draagt zorg voor de wettelijke verplichtingen? Wie verzorgt de gebedsdienst op de dag van  uitvaart?

Allerlei vragen en moeilijke beslissingen waar we op het moment van overlijden naast het verlies van een dierbare direct mee te maken krijgen.

Al Lahad Islamitische Uitvaartverzorging is sinds 2005 gespecialiseerd in het verzorgen van Islamitische uitvaarten. Wij dragen zorg voor alle wettelijke en religieuze verplichtingen rondom uitvaart. Een combinatie die uniek is in heel Nederland!

Waarom kiezen voor Al Lahad

Kernwaardes

Heldere communicatie

Gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd om onduidelijkheden en misverstanden achteraf te voorkomen.

Transparantie

Van de door u gewenste diensten wordt meteen een definitieve kostenbegroting gemaakt. Dit is altijd gelijk aan de factuur die u na afloop ontvangt.

Deskundigheid

Bij Al Lahad nemen wij ons werk zeer serieus en zorgen ervoor dat de volledige uitvaart goed verloopt. Onze eisen bij onze producten en leveranciers liggen hoog.

Verantwoordelijk

Al Lahad neemt de volledige verantwoordelijkheid op zich, zodat u zich volledig bezig kunt houden met het rouwproces.
Wie ik ben

Mohamed

Hier kan je een tekst invullen die over jezelf gaat. Het verzorgen van een uitvaart is natuurlijk erg persoonlijk. Het is daarom van belang er een persoonlijke touch aan te geven.

Mohamed

Ervaringen

Hoe families het ervaarden

Woorden schieten tekort om aan te geven op wat voor goede, behulpzame en begripvolle manier wij zijn begeleid. Wij hebben tijdens het groot verlies van onze dierbare niet hoeven na te denken over alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor alle ondersteuning en begrip in deze hele lastige periode!

Riyaz P

Wij hebben een zeer goed georganiseerde uitvaart gehad! Er word goed naar de wensen geluisterd. Zeker een aanrader in lastige tijden!

Cyriel Ramlakhan

Dankzij Al Lahad, hebben onze ouders een mooi, waardig en wat het allerbelangrijkste was, een islamitische uitvaart gehad. Wij zijn zeer tevreden over de inzet, betrokkenheid, liefde en respect van Maulana Faisel Madarun.

Loes Aziem