0800 888 9 888 Bel bij overlijden - 24/7 info@allahad.nl

Al Lahad

Islamitische uitvaartverzorging

Waardigheid gekenmerkt door bescheidenheid

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op de nabestaanden af. In een emotionele periode moet in korte tijd de uitvaart worden geregeld. Onze ervaren uitvaartverzorgers willen de nabestaanden graag ontzorgen door de praktische zaken uit handen te nemen en is er gedurende de gehele uitvaart rechtstreeks contact met slechts één aanspreekpunt.

Het overlijden van een dierbare geliefde komt vaak onverwachts. We zijn hier helaas niet of nauwelijks op voorbereid. Direct na het overlijden van een dierbare hebben nabestaanden vaak de moeilijke taak een gepaste Islamitische uitvaart te regelen. Er moeten meteen cruciale beslissingen worden genomen; 

Is er wel een toereikende uitvaartverzekering afgesloten? Wie draagt zorg voor de ghusl en kafanWie draagt zorg voor de wettelijke verplichtingen? Wie verzorgt de gebedsdienst op de dag van  uitvaart?

Allerlei vragen en moeilijke beslissingen waar we op het moment van overlijden naast het verlies van een dierbare direct mee te maken krijgen.

Al Lahad Islamitische Uitvaartverzorging is sinds 2005 gespecialiseerd in het verzorgen van Islamitische uitvaarten. Wij dragen zorg voor alle wettelijke en religieuze verplichtingen rondom uitvaart. Een combinatie die uniek is in heel Nederland!

 

Bekijk hier het complete overzicht van de diensten verzorgd door Al Lahad Islamitische Uitvaartverzorging

Kiezen voor Al Lahad uitvaartverzorging

Waarom door Al Lahad uw uitvaart laten verzorgen?

Bij Al Lahad committeren wij ons er aan om uw wensen met de grootst mogelijke zorg uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat elke uitvaart goed verzorgd is. Hiervoor hanteren wij strenge eisen.

  • Heldere communicatie en duidelijke afspraken; Gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd om onduidelijkheden en misverstanden achteraf te voorkomen
  • Transparantie; Van de door u gewenste diensten wordt meteen een definitieve kostenbegroting gemaakt. Dit is altijd gelijk aan de factuur die u na afloop ontvangt.
  • Deskundigheid; Bij Al Lahad nemen wij ons werk zeer serieus. Wij zorgen ervoor dat de volledige uitvaart goed verloopt. Zoals wij hoge eisen stellen aan onze diensten, zo ook aan onze leveranciers en producten. Er wordt voor iedere uitvaart een dossier samengesteld.
  • Doelmatige klachtenafhandeling; Ondanks de goede voorbereidingen en zorgvuldige begeleiding, zijn klachten nooit helemaal te voorkomen. Klachten worden altijd serieus genomen en wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk met een passende oplossing te komen.

 

Wanneer u Al Lahad Islamitische Uitvaartverzorging inschakelt om de uitvaart te verzorgen van uw dierbare, neemt zij de complete verantwoordelijkheid op zich, zodat u zich volledig bezig kunt houden met het rouwproces. Uw voordeel hierin zal meteen te merken zijn, want u hoeft slechts met één persoon te communiceren. Dit scheelt enorm veel tijd en stress in een periode waarin beslissingen moeten worden genomen. 

Naast het praktische aspect is er ook een financieel aspect waar u mee te maken krijgt. Omdat u alle benodigde diensten af kunt nemen bij Al Lahad Islamitische Uitvaartverzorging scheelt dit aanzienlijk in de totale uitvaartkosten. Met een voorbespreking kunnen er met betrekking tot de uitvaart duidelijke afspraken worden gemaakt.